We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijvingen, creditcards en iDEAL. Neem contact met ons op voor specifieke betalingsinstructies.

Absoluut, onze ruimte is geschikt voor het ontvangen van cliënten. We bieden een intieme en professionele sfeer om jouw cliënten comfortabel te ontvangen.

Ja, onze ruimte is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder projectiemogelijkheden voor presentaties en video's. Dit helpt je om jouw boodschap effectief over te brengen. Je kunt eenvoudig je laptop aansluiten met een HDMI kabel en presenteren op een 43" inch screen.

Ja, er is een verplichte borg van €50 die binnen 72 uur na afloop van de huurperiode wordt teruggestort. Heb je producten gebruikt waarvoor betaald dient te worden? Dan verrekenen we dit met de borg.

Ja, er zijn nabijgelegen accommodaties beschikbaar voor gasten die van buiten de stad komen. We kunnen je adviseren over de beste opties in de buurt.

Ja, we kunnen speciale tarieven aanbieden voor regelmatige huurders of langetermijncontracten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een aanbieding op maat te ontvangen.

We hebben een annuleringsbeleid dat van toepassing is op reserveringen. Neem contact met ons op om de details van het annuleringsbeleid te bespreken. Gratis annuleren kan tot 7 dagen van tevoren.

Ja, je kunt jouw eigen laptop meenemen voor presentaties. Een laptop is niet standaard aanwezig in de ruimte. Als je specifieke apparatuur nodig hebt, neem dan vooraf contact met ons op om te bespreken wat we kunnen regelen.

Ja, er is een whiteboard aanwezig in de ruimte.

Ja, we bieden gratis wifi-connectiviteit in onze ruimte, zodat je probleemloos kunt werken en communiceren.

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij onze locatie. Gratis parkeren is op 2 minuten loopafstand.

Ja, onze ruimte is ideaal voor het organiseren van workshops. We hebben de nodige faciliteiten en technologie om jouw workshop succesvol te laten verlopen.